houten-tafels-zwolle
houten-meubels-zwolle
design-meubels-zwolle
houten-tafesl-zwolle

Op maat gemaakt

Een atelier waar we vol passie en creativiteit werken aan zeer unieke tafels, wastafels, deuren, wanddecoratie en schilderijen.
Het creëren van sfeer en gezelligheid staat voorop, een beleving geven die elke dag terugkomt, een herinnering voor nu en later.

De materialen die we gebruiken worden zorgvuldig gekozen en zijn van hoge kwaliteit.
We nemen je mee in het proces van het maken van jou tafel, zodat het ook jou tafel wordt. Nadat ik het juiste hout heb gevonden en het hout voor de eerste keer grof geschuurd is, kom je kijken hoe het gaat worden en gaan we samen de paneelvolgorde bepalen. Bij elke stap krijg je foto's van de tafel en kan je meemaken hoe het groeit tot een mooie tafel. Nieuwsgierig hoe het gaat worden, kom dan gerust tussendoor even kijken. De tafel is uniek en speciaal gemaakt voor en met jou.

De wastafels maak ik volledig met de hand, daardoor is elke wastafel is uniek van vorm, elke wastafel wordt met een speciale lak afgewerkt die bestand is tegen onder andere schoonmaakmiddelen.
Stalendeuren zijn momenteel zeer populair echter is het veel leuker om een unieke deur te maken, bijvoorbeeld voor zien van taxushout dat aan beide zijde wordt bevestigd op het glas. Liever een strakkere uitstraling, dan is eiken- of iepenhout een zeer goede mogelijkheid.